Bezoek in 2018 Culturele Hoofdstad Leeuwarden

In 2018 is Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018. Dat betekent dat er zowel in Leeuwarden als Friesland volop evenementen zijn. Mocht u nog twijfelen om Friesland te bezoeken? Dan zal dit u toch overtuigen!

Camperpark Kuikhorne ligt vlakbij het spoor met een directe verbinding naar Leeuwarden (slechts 15 minuten in de trein). Zo is een bezoek aan deze prachtige stad een makkie! En ook nog eens gratis als u bij ons op het park verblijft! Wij bieden namelijk gratis treinkaartjes aan.


Camperpark Kuikhorne heeft prachtige camperplaatsen aan het water en heeft nette faciliteiten om uw verblijf zo optimaal te maken. De tarieven zijn gunstig. De omgeving leent zich verder goed om te fietsen en te wandelen.

Via onze uit agenda houden wij op de hoogte van de vele evenementen rondom Culturele Hoofdstad 2018.

 

Het camperpark bevindt zich tussen de dorpen Feanwalden (Veenwouden) en de Westereen (Zwaagwesteinde). In beide dorpen zijn mogelijkheden om uit eten te gaan, stopt de trein Leeuwarden-Groningen en zijn er diverse supermarkten en andere winkels te vinden.

 

Daarnaast verhuren wij sloepen op ons park. Friesland staat natuurlijk bekend om haar water. U vaart zo vanaf het park naar de Friese meren of de mooie stad Dokkum met haar prachtige bolwerken. Ook is er sinds kort een elektric only vaarroute, dwars door het natuurgebied.

 

Kortom een verblijf op Camperpark Kuikhorne in het culturele jaar 2018 is zeker de moeite waard!