Camperplaats van het jaar 2015
Beoordeling gasten: 9,4!*

* Bron: NKC 2017


Camperplaatsen aan het water!

* Midden in de Friese wouden

* Het gehele jaar geopend

* Direct aan het water

* Altijd toezicht


camperplaats aan het water

Faciliteiten


Op camperpark Kuikhorne vindt u alle voorzieningen voor een geslaagde vakantie. Wij hebben een schoon en ruim sanitarigebouw, wasmachine en droger...lees verder

camperplaats friesland

Tarieven


Al vanaf € 10,- per nacht staat u bij ons! Daarnaast kunt u kiezen voor stroom, gebruik douches, wasmachine etc. Voor meer informatie over onze tarieven...lees verder

camperpark friesland

Omgeving


De omgeving van Kuikhorne is zeer veelzijdig. U vindt er watersport, prachtige fietsroutes en mooie Friese stadjes en dorpen. Een NS station is op 5 minuten afstand...lees verderIn 2018 gratis openbaar vervoer naar Culturele Hoofdstad Leeuwarden!


Welkom in Kuikhorne!

Ons Camperpark in Friesland is prachtig gesitueerd tussen Dokkum, Leeuwarden en Eernewoude en direct bij de dorpen De Westereen en Feanwâlden. Wij hebben prachtige camperplaatsen aan het water, ( De Zwemmer, de verbindingsweg tussen het Lauwersmeer en Bergumermeer.) aan de haven of op het grasveld aan de haven.
Camperpark Kuikhorne is een mooie camperlocatie aan het water om de omgeving van Friesland te ontdekken. Onze camperplaatsen in Friesland liggen direct aan onze jachthaven en dus aan het water! Ontdek Friesland met de fiets of met de sloep of ga heerlijk fietsen door de Friese Wouden en pak onderweg een terrasje mee. Op het park zelf doen wij ons uiterste best om het u naar de zin te maken. Het moderne toiletgebouw is altijd schoon, er is warm water en u kunt gebruik maken van de vuilwater loosput. Daarnaast is er gratis internet. Wij hopen u binnenkort eens te mogen verwelkomen op ons camperpark Kuikhorne in Noord Oost Friesland!

 

Familie Mozes

camperplaats aan het water friesland
camperplaats aan het water friesland

Drone film van onze jachthaven / camperpark