Adres

Camperpark Kuikhorne
Hans & Jittie Mozes
Kukhernsterwei 31
9271 HD  De Westereen
info@jachthavenkuikhorne.nl
Telefoon: +31 (0)511–472775

Volg ons op: Facebook, Twitter en Instagram.

De omgeving van Camperpark Kuikhorne

De omgeving van Camperpark Kuikhorne is zeer veelzijdig. Ons Camperpark bevindt zich precies tussen de belangrijkste plaatsen van Noord Oost Friesland: Eernewoude, Dokkum, Kollum en Burgum. Deze plaatsen zijn goed bereikbaar per fiets vanaf ons camperpark. Verder vindt u hier watersport, prachtige fietsroutes naar mooie Friese stadjes en dorpen.

Dokkum

Dokkum

Een NS station is op 5 minuten afstand. Voor meer informatie betreffende de verschillende dorpen en steden en haar faciliteiten klikt u hier.

Wilt u weten wat er in de omgeving van Camperpark Kuikhorne zoal te doen is? Check onze activiteitenplanner of like onze Facebookpagina. Wij geven graag tips!

Op de receptie hebben wij diverse ( gratis ) fiets-en wandelroutes in de directe omgeving. Kortom: U hoeft zich niet te vervelen! Ook hebben wij een mooie ( gratis ) kanoroute vanaf onze camperplaats door het prachtige buitengebied voor u klaarliggen.

mooie fietsomgeving bij camperpark Kuikhorne

mooie fietsomgeving bij camperpark Kuikhorne

It Bûtenfjild ( ca 7 km vanaf de camperplaats ) is een prachtig wandelgebied van ca 340 hectare.  Het is een uniek moerasgebied van aaneengesloten natuurgebieden met een verscheidenheid aan landschappen. De  wandelroute ligt voor u klaar!

Wandelroute door het Bûtenfjild

Wandelroute door het Bûtenfjild

Het vele water in de omgeving biedt u volop gelegenheid om te vissen op witvis, snoek en snoekbaars. Dit kan in de haven zelf, in de Zwemmer of op een van de vele plekjes in de nabije omgeving.

Vissen met de camper

Vissen met de camper

Ontwerp en realisatie Koen Edens

Alle rechten voorbehouden Camperpark Kuikhorne ©2019