Adres

Camperpark Kuikhorne
Hans & Jittie Mozes
Kukhernsterwei 31
9271 HD  De Westereen
info@jachthavenkuikhorne.nl
Telefoon: +31 (0)511–472775

Volg ons op: Facebook, Twitter en Instagram.

Sloep huren nabij Dokkum

Sloep huren in Dokkum? Bent u in Dokkum en wilt u graag een sloep huren? Kom dan bij Jachthaven Kuikhorne, 12 km vanaf Dokkum en ontdek de Friese Wouden via het water.

U vaart in een Maril 570 sloep met een luxe kussenset, een buiskap en een zwemtrap.  De Maril sloep is één van de meest betrouwbare en stabiele sloepen met uitstekend vaargedrag.  Zelfs als u voor het eerst gaat varen hoeft u zich geen zorgen te maken. Bovendien krijgt u van ons uitleg over de sloep en gaan we even met u mee voor een korte proefvaart. Naast de dieselsloep verhuren wij ook een Elektro sloep; speciaal aangeschaft voor de nieuwe elektro-only vaarroute in het Bûtenfjild.

=Nieuw= voor grotere groepen:
De Maril 7.25 sloep

Nieuw in de verhuur is de ruime Maril 7.25. Deze sloep heeft maar liefst ruimte voor 14 personen en daarom ideaal voor grotere groepen. Ga samen met uw familie, vrienden of collega’s een dag op stap met deze prachtige boot en vaar naar Dokkum of de Alde Feanen in Eernewoude. Succes gegarandeerd. Er is natuurlijk ook voldoende ruimte voor een versnapering onderweg!

  • Vaarbewijs niet nodig, leeftijd minimaal 21 jaar
  • Geschikt voor 8-9 personen
  • Heldere uitleg op de dag van vertrek
  • Inclusief waterkaart en routekaart ( in bruikleen)
  • Honden in overleg
  • Ook in combinatie met leuke arrangementen

Voor meer informatie betreffende prijzen klikt u hier.

Vanaf de jachthaven vaart u in ca 1,5 uur naar Dokkum. De binnenstad is een stop waard. U legt uw sloep aan en verkent de stad te voet. De prachtige bolwerken en de gezellige winkeltjes maken Dokkum heel speciaal. Op het eind van de middag vaart u rustig weer terug en geniet u van de mooie Friese Wouden omgeving. Maar u kunt ook richting Burgumermeer of naar de prachtige Alde Feanen in Earnewâld varen. Dit natuurgebied is ideaal voor sloepen en u zult versteld staan van de prachtige natuur in Nederland!

Neem contact met ons op en vraag naar de beschikbaarheid.

Ontwerp en realisatie Koen Edens

Alle rechten voorbehouden Camperpark Kuikhorne ©2020