Sloepverhuur

Sloepverhuur Camperpark Kuikhorne


Huur bij ons een solide Maril 5.70 sloep en beleef de Friese Wouden eens vanaf het water. Lekker zonnen, luieren, vissen, zwemmen of gewoon genieten van alles wat dit mooie gebied u te bieden heeft!

 

Vaar met uw vrienden of familie  naar het oude en gezellige Dokkum met zijn prachtige gevels, oude bolwerken en historische binnenstad. Of ontdek het prachtige natuurgebied van Nationaal Park de “Alde Feanen” bij Earnewald. U vaart in een Maril 5.70 sloep; De boot heeft een luxe kussenset, buiskap en een zwemtrap. Het is één van de meest betrouwbare en stabiele sloepen. Mocht u voor de eerste keer gaan varen, geen probleem! U krijgt van ons uitleg en wij doen samen met u een korte proefvaart.

 

NIEUW! Sinds kort hebben wij ook een Maril elektro sloep in de verhuur! Hetzelfde uiterlijk alleen nóg stiller! Vanaf juni 2017 is de nieuwe elektrische vaarroute in het Bûtenfjild geopend. Dit is de vaarverbinding Grutte Wielen – Swemmer. De route loopt vanaf de Swemmer nabij De Westereen, via de Valom, natuurgebied it Bûtenfjild en Ryptsjerk tot aan Leeuwarden. De elektrische vaarroute is alleen bestemd voor elektrische of hybride boten. Vanaf Kuikhorne bent u zo op de electric only route.

  • Vaarbewijs niet nodig, leeftijd minimaal 21 jaar
  • Geschikt voor 8-9 personen
  • Heldere uitleg op de dag van vertrek
  • Inclusief waterkaart en routekaart ( in bruikleen)
  • Honden in overleg ( € 15.- extra schoonmaak kosten )
  • Ook in combinatie met leuke arrangementen

Prijslijst:

 

Sloepenverhuur

Juli / Augustus

April, Mei, Juni, September en Oktober

Dag

€ 115,00

€ 110,00

Weekend

€ 199,00

€ 149,00

Week

€ 525,00

€ 495,00

Borg

€ 150,00

€ 150,00

 

Voor reservering van een sloep; neem vandaag nog contact op!