Elektrische sloepenroute Bûtenfjild

Sinds juni 2017 is er een nieuwe elektrische sloepenroute in Friesland bijgekomen. Het betreft de vaarverbinding Swemmer - Grutte Wielen. De route loopt van De Westereen via de Falom, Butenfjild Veenwouden, via Ryptsjerk naar Leeuwarden. De elektrische vaarroute is alleen bestemd voor elektrische of hybride boten.

Camperpark Kuikhorne heeft elektrische sloepverhuur en ligt nabij deze sloepenroute. Via de Zwemmer in de Westereen vaar je zo door het sluisje richting de Valom in het Bûtenfjild.  Ontdek deze nieuwe route door prachtig natuurgebied. Onderweg ziet u mooie plekken om aan te leggen en geniet u van de rust. De route gaat helemaal tot Leeuwarden! Absoluut een dag plezier op het water gegarandeerd.

 

U vaart in een elektrische Maril 570 sloep met een luxe kussenset, een buiskap en een zwemtrap.  De Maril sloep is één van de meest betrouwbare en stabiele sloepen met uitstekend vaargedrag.  Zelfs als u voor het eerst gaat varen hoeft u zich geen zorgen te maken. Bovendien krijgt u van ons uitleg over de sloep en gaan we even met u mee voor een korte proefvaart.

  • Vaarbewijs niet nodig, leeftijd minimaal 21 jaar
  • Geschikt voor 8-9 personen
  • Heldere uitleg op de dag van vertrek
  • Inclusief waterkaart en routekaart ( in bruikleen)
  • Honden in overleg ( 15.- extra schoonmaakkosten )

*foto's Marcel van Kammen

Prijslijst:

 

Sloepenverhuur

Juli / Augustus

April, Mei, Juni, September en Oktober

Dag

€ 115,00

€ 110,00

Weekend

€ 199,00

€ 149,00

Week

€ 525,00

€ 495,00

Borg

€ 150,00

€ 150,00

 

Voor reservering van een sloep; neem vandaag nog contact op!